Saturday, 27 October 2012

Bagaimana saya berjaya mengatasi ketagihan rokok dan alkohol

 Salam sejahtera semua pembaca Blog Kesihatan yang saya bina ini. Hari ini saya ingin berkongsi bagaimana saya telah menghapuskan ketagihan pada rokok dan alkohol. saya percaya ramai yang di luar sana ingin tahu bagaimana hendak bebas daripada kedua-dua masalah ini. Ada pelbagai cara untuk mengatasi kedua-dua masalah ini seperti menggunakan Ubat bantuan berhenti merokok.

  Contoh Ubat bantuan yang saya berikan ini ialah terdiri daripada beberapa jenis iaitu Gula getah nikotin, Varenicline, Amfebutamone (Bupropion) Ubat jenis  Amfebutamone ini adalah hampir serupa dengan dadah amfetamin. Ia bertindak meningkatkan rasa tenang dan oleh sebab itu, ia juga digunakan dalam merawat masalah kemurungan (depression). Ubat ini amat berkesan untuk menyelesaikan masalah ketagihan rokok dan jika dipakai bersama sama pelekat, maka keberkesanannya meningkat hingga ke 35.5%.

   Sebenarnnya ada pelbagai cara lagi,  malah tanpa bantuan ubat atau sesuatu produk berhenti merokok  pun anda dapat menghentikan masalah-masalah ini.  akan tetapi biasanya tanpa menggunakan sesuatu tabiat merokok dan ketagihan alkohol ini bukan mudah untuk diatasi. Tetapi jalan terbaik adalah berhenti kerana ianya membazirkan Wang & membahayakan kesihatan anda. 

  Baiklah tanpa membuang masa saya akan bongkarkan bagaimana saya telah mengatasi masalah rokok dan alkohol ini adalah dengan menggunakan Produk K-Liquid Klorofil. Apakah itu Klorofil? sila klik di sini >> http://rahsiasehat17.com/klorofil

    Produk Klorofil yang saya maksudkan ialah berasal daripada syarikat K-LINK Malaysia. Untuk pengetahuan anda seorang Usahawan K-LINK telah muncul di TV3 Malaysia, beliau bukan sahaja mendapat manfaat kesihatan melalui produk K-LINK malah dengan produk K-LINK yang berkualiti tinggi beliau telah mengambil kesempatan untuk menjualnnya dan telah menjadi usahawan yang sangat berjaya. Tak percaya? sila klik Video di bawah.


                                               

 Apa manfaat Klorofil terhadap kesihatan saya?. K-LINK klorofil membantu meningkatkan tahap kesihatan AM saya. Setelah menggunakan produk K-LINK selama 6 bulan, saya telah mendapati sesuatu perbezaan mengenai diri saya iaitu kesihatan kulit saya jauh berbeza sebelum saya menggunakan produk K-LINK. 

    Saya sebenarnnya pun secara tak sengaja, saya cuba menyusun gambar -gambar lama saya dan yang terbaru, lalu saya mendapati adannya perbezaan. sila lihat gambar di bawah.


  gambar di atas tidak di tambah special effect.

Apakah itu K-LINK Klorofil? Klik di sini >>Klorofil K-LINK

Anda juga boleh melayari laman web kami untuk informasi klorofil K-LINK klik di sini >>

  

  

No comments:

Post a Comment